close-icon

Повідомлення надіслано!

Кіберстійкість на основі ШІ: відновлення та захист даних з Dell Data Protection

Технології
Кібербезпека
Dell Technologies

Кіберстійкість на основі ШІ: відновлення та захист даних з Dell Data Protection

Технології
Кібербезпека
Dell Technologies

В сучасному світі ніхто не може залишитися байдужим до важливості захисту даних, навіть ті, хто не пов'язаний з професійною сферою технологій та кібербезпеки. Недавні великі кібератаки, подібні до тієї, що сталася із Київстаром, нагадують нам про цю необхідність і привертають увагу широкої аудиторії. Роль корпоративного резервного копіювання та відновлення даних стає надзвичайно важливою. 

Зокрема, важливість цих рішень зростає через постійну загрозу втрати чи пошкодження даних внаслідок випадкових, чи навмисних подій. Такі рішення повинні забезпечувати надійне відновлення та захист резервних копій даних від постійно змінюваного ландшафту загроз. Крім того, вони повинні забезпечувати швидке реагування на відновлення даних у разі традиційних катастроф або атак програм-вимагачів.

Враховуючи архітектуру сучасних IT-інфрастуктур, що використовують гібридні та мультихмарні середовища, додатки SaaS, що містять великі обсяги даних, рішення для резервного копіювання та відновлення повинні пропонувати ефективні можливості для спрощення управління захистом даних незалежно від типу та розташування базової інфраструктури — у локальних, гібридних, чи мультихмарних середовищах.

Саме для подолання цих викликів ідеально підходять рішення від Dell Technologies для захисту даних. Вони пропонують високопродуктивні технології від периферії до ядра і хмари, гарантуючи сучасний, трансформаційний і автоматизований захист даних для всіх робочих навантажень.

Програмне забезпечення Dell PowerProtect Data Manager — це інструмент для програмно-визначеного захисту даних, який також доступний у формі інтегрованого пристрою. Він забезпечує автоматичне виявлення, дедуплікацію, операційну гнучкість, функціональність самообслуговування та управління ІТ для фізичних, віртуальних і хмарних середовищ. Крім того, підтримує прозорі знімки для спрощеного резервного копіювання образів віртуальних машин, що дозволяє підвищити продуктивність резервного копіювання, знизити витрати та спростити управління для зменшення ризику втрати даних.

Пристрої серії Dell PowerProtect DD об'єднують у собі системи зберігання даних об'ємом до 1,5 ПБ для фізичних або віртуальних систем зберігання (97,5 ПБ для логічних систем зберігання), обчислювальні системи та технологію дедуплікації нового покоління Data Domain. Інноваційна функція Smart Scale дозволяє об'єднувати кілька пристроїв серії DD, що забезпечує до 48 ПБ корисної місткості та понад 3 ЕБ логічної місткості з типовими показниками дедуплікації, налаштованими в єдиному namespace. Це дає змогу оптимізувати захисне сховище, керувати розміщенням робочих навантажень, виконувати міграції з автоматичним перенаправленням, а також отримувати цінні відомості про місткість і рекомендації щодо всього середовища для прогнозування використання місткості інтегрованих пристроїв захисту даних.

Dell Data Protection Suite — це комплексне програмне забезпечення для захисту даних, яке об'єднує в собі функції моніторингу та управління, яке може бути впроваджене як на фізичному обладнанні, так і на віртуальних машинах або в хмарі.

Пристрої серії Dell PowerProtect DP — конвергентне рішення "все в одному", що забезпечує повне резервне копіювання, реплікацію, відновлення, дедуплікацію, миттєвий доступ і відновлення, пошук і аналітику, а також безшовну інтеграцію з VMware — і все це в одному пристрої. Керування рішенням легко здійснюється через єдину інтуїтивно зрозумілу консоль, а початок роботи спрощений завдяки повністю автоматизованій процедурі розгортання.

PowerProtect Cyber Recovery забезпечує незмінність, ізоляцію та інтелектуальність для захисту критично важливих даних від програм-вимагачів та інших складних загроз.


Крім того, Dell надає "захист як послугу" через Dell Technologies APEX (APEX Backup Services, APEX Cyber Recovery Services тощо), що забезпечує потужний набір функціональних можливостей, знижуючи при цьому операційні складнощі та проблеми, що виникають під час роботи з сучасними ІТ-операціями.

Dell Data Protection Profit

Портфоліо забезпечує кіберстійке, мультихмарне резервне копіювання та аварійне відновлення в хмарі, інтеграцію з VMware і безперервну реплікацію для відновлення в режимі "точка-час" для захисту перевірених і сучасних робочих навантажень. Високий ступінь сумісності між системами дає змогу використовувати такі розширені можливості, як масштабування на вимогу й оновлення "одним дотиком", що спрощує управління середовищем і забезпечує цілісність даних відповідно до бізнес-цілей. 

Для контролю й автоматизації PowerProtect Data Manager надає єдину панель управління для всіх систем, що дає змогу спростити процеси, а також забезпечує глобальний контроль за резервним копіюванням застосунків для забезпечення відповідності вимогам і управління.

Що ви отримуєте?

1. Доступність усіх віртуальних машин у будь-якому масштабі: можливість прозорих знімків, яка спрощує резервне копіювання образів віртуальних машин із практично нульовим впливом на віртуальні машини або ресурси.

2. Реплікація дані в хмару та з неї за допомогою локальної версії PowerProtect DD Virtual Edition або сховища APEX Protection Storage для загальнодоступної хмари для AWS, Azure, Google Cloud і Alibaba Cloud.

3. Захист даних для різних корпоративних організацій та їх традиційних додатків, таких як Microsoft Exchange, SQL Server, SAP і Oracle.

4. Захист від Ransomware та кібервідновлення: Cyber Recovery переміщує критично важливі дані по далеку від точки атаки, фізично ізолюючи їх у захищеній частині центру обробки даних або публічного хмарного середовища. Для доступу до цих даних необхідні окремі облікові дані та багатофакторна аутентифікація. Шляхом застосування методів машинного навчання та аналітики можна вчасно виявити пошкодження в сховищі даних та визначити чисту резервну копію для відновлення, що дозволяє повернутися до нормального режиму роботи.

Чому це важливо?

Основні завдання, які стоять перед ІТ-керівниками у сфері захисту даних, включають зміцнення безпеки, покращення ІТ-досвіду для співробітників і клієнтів, а також оптимізацію процесів для забезпечення цифрової трансформації. Однак зростання витрат на усунення наслідків зловмисництва, перебоїв та простоїв, а також витрати на нові швидкозмінювані технології, забирають все більшу частку річного ІТ-бюджету. Головне завдання полягає у вилученні цінності з даних та захисті сховищ даних, чия складність стрімко зростає. Ці завдання не протистоять одне одному; насправді, клієнти підтверджують, що всі вони можуть бути вирішені за допомогою ефективних комплексних рішень Dell для захисту даних.

Ми вважаємо, що збалансований підхід до самообслуговування адміністраторів у поєднанні з централізованим управлінням ІТ-інфраструктурою є ключовим елементом стратегії управління даними будь-якої команди. Саме тому ми відзначаємо продукти Dell Data Protection у своєму портфелі рішень та радимо до впровадження нашим клієнтам.

Чому звертаються до компанії АЛЕСТА?

ALESTA це платиновий партнер компанії Dell Technologies з усіма можливими компетенціями від вендора, а саме:

  • Core Client
  • Networking
  • Server
  • Storage
  • Converged/Hyperconverged Infrastructure
  • Data Protection
ALESTA DELL PLATINUM PARTNER

Ба більше, компанія ALESTA володіє і сервісною компетенцією Services Sales. Наявність всіх цих заслуг підтверджує глибокі знання і високу кваліфікацію нашої команди, що визнано компанією Dell Technologies. Також Алеста відзначена нагородою кращого партнера у напрямку систем зберігання даних Dell Technologies за 2023 рік.

Наша сертифікація за напрямками Storage, Server, APEX і Data Protection дає незаперечні підстави довіритися нам як до партнерів з розробки вашої стратегії зберігання і захисту даних з Dell Data Protection Portfolio

Захистіть усі свої дані та додатки за допомогою резервного копіювання, аварійного відновлення та довгострокового зберігання

Ми завжди пропонуємо найкращі оптимальні рішення, враховуючи ваші бізнес-завдання, вимоги та бюджет.

Напишіть на marketing@alesta.net.ua або заповніть форму нижче, щоб отримати додаткову консультацію щодо Dell Data Protection рішень.